Üdvözöllek a Blog oldalon!

2017/01/02. - írta: Marius Lucas

Marius Lucas vagyok. Ez itt az első blog bejegyzésem.

Volt már olyan érzésed, hogy a nagy hálózatépítők valamit nem mondanak el az üzletépítésről?

Nekem igen. 

Ez sokszor nem azért van, mert nem akarják elmondani. Egyszerűen csak az áll legtöbbször a háttérben, hogy nem tudják megfogalmazni, hogy mit-miért tesznek úgy, ahogyan tesznek. És miért annyira sikeresek ettől.

Te ebből az egészből csak azt látod, hogy dolgoznak és játszva könnyen megy nekik az üzletépítés. 

Odamész egy ilyen top értékesítőhöz és megkérdezed, hogy

"Figyelj már, mondd már meg, hogy mitől vagy ilyen sikeres a jelöltekkel! Hihetetlen, hogy csak úgy vonzod magadhoz az embereket. Hogyan csinálod?"

És csak néz rád, mert nem érti, hogy miért kérdezed. Olyan mintha, "zsigerből" menne neki az egész.

Lehet, hogy valami olyat mond, hogy "hát csak odamész hozzá, és beszélsz vele és kész"

Mert neki ez a természetes.

Az igazság az, hogy talán nem is tudatosan, de idővel kifejlesztett magának egy olyan személyiséget és kisugárzást, amivel most szabályszerűen vonzza és magához ragasztja az embereket. 

Mindig tudni akartam, hogy ez hogyan működik.

Meg akartam érteni, hogy mit-hogyan-miért csinálnak másképpen a sikeres üzletépítők az átlag hálózatépítőktől -- amivel olyan eszméletlen sikereket érnek el. 

2010 óta foglalkozok komolyabban online marketinggel. Úgy kezdődött, hogy elegem lett abból, hogy csak görcsöltem a hagyományos hálózatépítésben. voltak kérdéseim, és kutattam a válaszok után – oktatóanyagokat, könyveket, kurzusokat vettem és rágtam át, hogy megtaláljam a válaszokat.

Például, nemrég részt vettem egy kétéves Mentor Programban, amit egy amerikai elit kategóriás marketinges hozott létre. Már több mint 420e ember van a névlistáján, négy marketing cége van mindegyik 10M dollár fölötti bevétellel. Most építi az ötödik cégét, igaz ez utóbbit nem marketing témában, de online marketing eszközökkel.

A mentor program rendszeres heti videó hívásokkal és sok belsős infóval volt tele. Jó volt bepillantást nyerni a kulisszatitkok mögé, látni hogyan gondolkodik, mit miért tesz, hogyan építi az üzletét. Sok heuréka pillanat.

Óriási élmény.

Az ebből szerzett tapasztalataimat a hivatalos blog oldalamon szoktam megosztani (bővebben itt: http://www.mariuslucas.com/)  és/vagy személyesen elküldöm a feliratkozóimnak email-ben.

Egy segédanyagot összeállítottam ebből, és elérhetővé tettem számodra is az Alfa Hálózatépítő Kiképzőtáborban.

Összeszedtem alap dolgokat, amit szerintem kritikus tudnod, ha ezt a szakmát profi szakemberként akarod építeni és profi eredményeket akarsz a nap végén.

Sajnos sokan nincsenek tisztában ezzel, és emiatt sok fájdalommal néznek szembe, elveszítik a pénzüket és csak idő kérdése, hogy kiesnek az üzletből.

Azt kívánom, hogy Veled csak jó dolgok történjenek.

Remélem rengeteg ÉRTÉKET találsz ezekben a gondolatokban. Fordítsd a javadra és használd egészséggel.

Legyen sikeres üzleted!

A legjobbakat neked!

Marius

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://alfahalozatepites.blog.hu/api/trackback/id/tr9512090807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.